Informační centrum

Přečtěte si nejnovější oznámení a tiskové zprávy

Nejnovější zprávy

kontakty pro média

Mediální dotazy vyřizuje Vicky Gillings na tel. on +44 (0)7881 816599 nebo

vicky.gillings@wearelumos.org

Mediální dotazy v České republice vyřizuje Barbora Křižanová na tel. +420 603 170 944 nebo

Barbora.Krizanova@wearelumos.org

Mediální dotazy v Bulharsku vyřizuje Nela Vamporova na tel. +359 2 851 16 84 nebo

nela.vamporova@wearelumos.org

Mediální dotazy v Moldavské republice vyřizuje Natalia Rotaru na tel. +373 22 240 238 nebo

natalia.rotaru@wearelumos.org

Zvolte rok
2017201620152014

No results found

Pobyt dětí ve velkých ústavech poškozuje jejich zdravý vývoj, tvrdí odborné studie Mezinárodní charitativní organizace LUMOS, založená J.K. Rowlingovou, uvítala publikování odborné studie založené na vědeckých důkazech, které prokazují, že život v ústavní pééči způsobuje poškození zdravého vývoje dětí. 17/02/2015

Studie, publikovaná 28. ledna tohoto roku v prestižním lékařském časopise The Lancet, upozorňuje na to, že „celosvětově rozšířená institucionalizace dětí je

„JEŠTĚ ZA NAŠEHO ŽIVOTA" J. K. ROWLINGOVÁ: MEZINÁRODNÍ POMOC SE MŮŽE VÝZNAMNĚ PODÍLET NA UKONČENÍ INSTITUCIONALIZACE DĚTÍ „JEŠTĚ ZA NAŠEHO ŽIVOTA" 28/11/2014

Spisovatelka spouští kampaň „#LetsTalkLumos“ na podporu osmi milionů dětí umístěných do ústavů a vyzývá mezinárodní dárcovské organizace, aby podporovaly ukončení běžné praxe umisťování dětí do

explore by map take a look at what Lumos is doing around the world. Hover over the purple dots to learn more.